ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 13:36

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ξεκινά πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για τα εμβολισμένα μέλη των ΚΑΠΗ

0 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021, 10:23

Με απόφαση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και μετά από εισήγηση του υπεύθυνου αντιδημάρχου Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας και προέδρου των ΚΑΠΗ Γιάννη Αρκουμάνη, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, ξεκινά η επαναλειτουργία του προγράμματος Φυσικοθεραπείας στους ωφελούμενους των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ). 

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο ιατρείο του Β' ΚΑΠΗ, θα μπορούν να συμμετέχουν τα μέλη και των τριών ΚΑΠΗ (Α, Β, Γ) του δήμου που ήδη έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19 ενώ τα ραντεβού θα μπορούν να κλείνονται καθημερινά 9 πμ. έως 2 μ.μ. στο τηλέφωνο 210 9837270. 

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο Β' ΚΑΠΗ (Αγ. Βαρβάρας 73) και το ωράριο λειτουργίας είναι 9 π.μ. - 2 μ.μ. 

 Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του COVID - 19 τονίζει ότι οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται με προκαθορισμένο ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Κατά την είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση ενώ οι συμμετέχοντες οφείλουν να μεριμνούν για την ατομική τους υγεία.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.