ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 14:26

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Προχωράει το αντιπλημμυρικό έργο στην Ηλιούπολη

0 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, 14:53

Ο Γιώργος Χατζηδάκης Δήμαρχος Ηλιούπολης, μαζί με τον Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη, συνοδευόμενοι από την πρώην Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, επισκέφτηκαν την περιοχή της Ηλιούπολης και συγκεκριμένα την οδό Υπερείδου, όπου εκτελείται το έργο αντιπλημμυρικής Προστασίας Ηλιούπολης και Βύρωνα.

Παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ.:
- Κώστας Σεφτελής, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης.
- Αποστ. Στασινόπουλός, Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοίκησης.
- Τάσος Παναγιώταρης, Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου.
- Μιχάλης Καραγιάννης, Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Δήμου Βύρωνα.
- Ελένη Βασιλοπούλου και Σπύρος Αγγέλης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Το έργο προχωράει με ταχύ ρυθμό από την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και αναμένεται να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, χρόνια τώρα, με την παραμικρή βροχή.

Ο Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε ότι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρουσία της την πρώην περιφερειάρχη την κ. Ρένα Δούρου. Επισκεφτήκαμε σήμερα το αντιπλημμυρικό έργο των Δήμων Βύρωνα-Ηλιούπολης, ένα πολύ σημαντικό έργο που δημοπρατήθηκε επί θητείας της. Αυτό το μεγάλο έργο με χρονοδιάγραμμα 18 μήνες πραγματικά θα βοηθήσει να ξεπεράσουμε αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.