ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 13:16

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εκλογές Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος: Υποψήφιος ο Νίκος Δέτσης

2 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, 23:16

Τη συμμετοχή του στις εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), ως υποψήφιου μέλους Δ.Σ της ΚΟΕ, με τον συνδυασμό «Νέο Κύμα» του Σπύρου Γιαννιώτη ανακοίνωσε ο παλαιοφαληριώτης Νίκος Δέτσης. 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα: 

Με στόχο τη συνέχεια και την περαιτέρω ανάπτυξη της αθλητικής δράσης της ΚΟΕ, με ανανέωση & συνεργασίες, αθλητικό πνεύμα και κύριο σύνθημα την εργατικότητα και υπευθυνότητα, αλλά και την αποτελεσματικότητα και διαφάνεια, ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές της ΚΟΕ, δίπλα σε ένα ικανότατο άνθρωπο με όραμα, διάθεση για περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού του Υγρού Στίβου, τον καταξιωμένο ολυμπιονίκη κολύμβησης Σπύρο Γιαννιώτη που τιμά όλους μας, η υποψηφιότητα του για πρόεδρος της ΚΟΕ.

Στόχος μου είναι αυτό που από καιρό ονειρευόμαστε... Την βελτίωση των υποδομών, βάσει ενός γενικότερου και ορθολογικότερου αθλητικού σχεδιασμού σε πανελλήνιο επίπεδο, την κατασκευή νέων «βιώσιμων» αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και την βελτίωση/επέκταση και εκσυγχρονισμό των ήδη υπαρχόντων, την ουσιαστική πολυεπίπεδη βοήθεια των
αθλητών/πρωταθλητών μας αλλά και των προπονητών μας, με ταυτόχρονα την ενίσχυση με διάφορους τρόπους των «κυττάρων» ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που είναι τα αθλητικά σωματεία της χώρας μας.

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Νίκος Δέτσης γεννήθηκε και κατοικεί στο Π. Φάληρο, είναι πρόεδρος τα τελευταία τρία χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Π. Φαλήρου (Α.Ο.Π.Φ) και παλιός κολυμβητής του ιδίου συλλόγου, με πανελλήνιες διακρίσεις και μετάλλια.
Είναι πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ, μελετητής ειδικών δημοσίων έργων, με εξειδίκευση στις αντισεισμικές κατασκευές και έχει μετεκπαιδευθεί στην Ολλανδία. Eπαγγελματικά διατηρεί γραφείο μελετών δημοσίων έργων & ιδιωτικών κατασκευών.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει μελετήσει δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και κολυμβητηρίων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος για οκτώ χρόνια στον Δήμο Π. Φαλήρου (από το 2006-2014) καθώς και ειδικός σύμβουλος, επί τεχνικών θεμάτων, των Δημάρχων Π. Φαλήρου Δ. Καψάνη και Δ. Χατζιδάκη, από το 2000-2005.

Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Αδριανή Κάντου 26.03.21
Από συγγενικά μου πρόσωπα που μένουν στο Παλαιό Φάληρο και τα παιδιά τους ασχολούνται με τα αθλητικά της περιοχής ακούω τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο κύριο.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 26.03.21
Πολύ καλή υποψηφιότητα και γνώστης του αντικειμένου.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.