ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, 09:41

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ελληνικό - Αργυρούπολη: Νέοι καλαίσθητοι κάδοι ανακύκλωσης 4 υλικών

1 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, 23:18
Ο νέος τρόπος που θα γίνεται η ανακύκλωση είναι πλέον γεγονός!

Κάδοι συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών διαφορετικοί απ' ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα, τοποθετήθηκαν σε κεντρικές πλατείες του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Ένα ενιαίο "κουτί" με τέσσερα διαχωριστικά για διαφορετικά υλικά ανακύκλωσης. Μέταλλο, χαρτί, πλαστικό και γυαλί. 

Πράσινοι καλαίσθητοι κάδοι που φέρουν τυπωμένες ζωγραφιές και οδηγίες για την ανακύκλωση και που δεν θυμίζουν σε τίποτα τους τυπικούς κάδους που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, τους οποίους οι πολίτες πολλές φορές μπέρδευαν με τους κάδους οργανικών απορριμμάτων.  

"Ο νέος τρόπος ανακύκλωσης είναι γεγονός" δηλώνει ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.  "Ήδη σε κεντρικές πλατείες τοποθετούνται διαφορετικοί κάδοι για την συγκέντρωση μετάλλου, χαρτιού, πλαστικού και γυαλιού. Στόχος μας είναι να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην ανακύκλωση και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και κυρίως τα παιδιά μας". Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Αιτωλός 22.03.21
Αυτός ο τρόπος και έτσι όπως παρουσιάζεται είναι πολύ καλύτερος από τους άλλους. Αξιόλογη και αυτή η πρωτοβουλία.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.