ΓΔ: 906,57 0,50% EUR/USD: 1,1593

ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής στα έργα του ρέματος Ξερέας στο Κορωπί

0 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021, 11:29

Επιτόπια αυτοψία πραγματοποίησε o Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που εκπονεί η Περιφέρεια Αττικής στο ρέμα Ξερέας του Δήμου Κορωπίου.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευαν η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για τα τεχνικά έργα και τη διαχείριση των μητροπολιτικών υποδομών Ευρώπη Κοσμίδη, ο δήμαρχος Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Ανατολικής Αττικής Γ. Ασπρουλάκης καθώς και επιβλέποντες μηχανικοί του έργου. 

"Είχα την τιμή και τη χαρά να ξεναγήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής σε επιτόπια αυτοψία του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου που εκπονεί η Περιφέρεια "Κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας τμήματος ρέματος Ξερέα του Δήμου Κρωπίας Αττικής" δήλωσε η κ. Κοσμίδη. 

"Το έργο εκτελείται σε μήκος 1500 μέτρων περίπου, ο συμβασιοποιημένος προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 5,5 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.Με τη διοίκηση του Γιώργου Πατούλη το έργο ξαναπήρε μπροστά και έχει ήδη ολοκληρωθεί στο ποσοστό του 40%. Σήμερα είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το γκρέμισμα ρυτομούμενων και αποζημιούμενων ιδιοκτησιών προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο βάση της μελέτης.

Μοναδική μας προτεραιότητα είναι η Ασφάλεια των Πολιτών της Αττικής" τόνισε η Ευρώπη Κοσμίδη καταλήγοντας.  

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.