ΓΔ: 906,57 0,50% EUR/USD: 1,1592

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Έργα στην πεζογέφυρα Παλαιού Φαλήρου - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 15:37

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης πεζογέφυρας στη Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αφροδίτης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ναϊάδων, από την 20:00΄ ώρα του Σαββάτου 27.02.2021 έως την 02:00΄ ώρα της Κυριακής 28.02.2021, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ως εξής:

• Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

• Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην μεσαία και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

• Απαγόρευση της αριστερής στροφής προς την οδό Αφροδίτης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

• Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της παρόδου της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τρίτωνος, έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ναϊάδων.

ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ – ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων διαδρομών, ως εξής:

▪ Προς Πειραιά/Αθήνα:

• Τα οχήματα ( πλην λεωφορείων και βαρέων ) που θα κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά, θα συνεχίζουν μέσω της διαδρομής:
δεξιά Αφροδίτης - αριστερά παράδρομος Λ. Ποσειδώνος – αριστερά Ναϊάδων – δεξιά Λ. Ποσειδώνος.

• Τα λεωφορεία και τα βαρέα οχήματα, που θα κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος από Γλυφάδα προς Πειραιά/Αθήνα θα συνεχίζουν κανονικά προς Λ. Συγγρού χωρίς να επηρεάζεται η κυκλοφορία τους.

▪ Προς Γλυφάδα:

• Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.