ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ: 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022, 10:15

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αυτό είναι το εορταστικό σήμα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «Παλαιό Φάληρο 2021»

1 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 15:13

Tο επετειακό σήμα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «Παλαιό Φάληρο 2021» παρουσίασε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος σηματοδοτώντας την έναρξη της σχετικής δράσης.

Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι το εορταστικό λογότυπο να αγαπηθεί από όλους τους Φαληριώτες, στέλνοντας το μήνυμα ότι η πόλη τιμά την μεγάλη Εθνεργεσία και αποδίδει την οφειλόμενη μνήμη στο μεγάλο ιστορικό γεγονός.

Το εορταστικό σήμα θα χαρακτηρίζει όλο το έτος, τις εκδηλώσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καθώς και τις σχετικές δραστηριότητες των Λαογραφικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης ενώ θα χρησιμοποιείται σε όλες τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου.

Παράλληλα, στο web radio PALAIO – FALIRO WEB RADIO καθώς και στο σχετικό banner στο site του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα φιλοξενούνται και θα μεταδίδονται διαδικτυακά μεταξύ άλλων :

• Σχετικές ομιλίες, διαλέξεις, συνεντεύξεις, εκθέσεις και ημερίδες
• Συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, συλλόγων και σχολείων με θέμα τον εορτασμό.
• Παρουσιάσεις του ιστορικού και αρχειακού υλικού με θέμα την Επανάσταση από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου
• Οι δραστηριότητες και το πρόγραμμα της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 27.02.21
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.