ΓΔ: 906,63 0,85% EUR/USD: 1,1633

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ανακοίνωση: Με γιατρό ενισχύονται τα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

0 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 14:05

Την ανάγκη συνταγογράφησης των ηλικιωμένων μελών των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καλύπτει πλέον η πρόσληψη γιατρού Γενικής Ιατρικής, προκειμένου να παρέχονται οι σχετικές υπηρεσίες στους ηλικιωμένους, σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Την γιατρό υποδέχτηκε από πλευράς Δήμου Παλαιού Φαλήρου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης, τονίζοντας ότι όπως έχει υποδείξει ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, οι προσπάθειες για την αναβάθμιση των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων είναι συνεχείς έτσι ώστε η ευπαθής ομάδα της τρίτης ηλικίας να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη.

Σημειώνεται πως η γιατρός θα συνταγογραφεί μόνο για χρόνια νοσήματα και συνεχιζόμενη θεραπεία (έως τρίμηνες συνταγές)

Πρόθεση της διοίκησης των Κ.Α.Π.Η. Παλαιού Φαλήρου και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι να μπορεί η γιατρός να πραγματοποιεί κάποιες βασικές εξετάσεις, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, περισσότερο τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.