Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει μετά το αιματηρό επεισόδιο του μαχαιρώματος του 17χρονου παιδιού από μέλη της συμμορίας των ανηλίκων στην πλατεία Βενιζέλου στην Αργυρούπολη με σκοπό τη ληστεία, η δράση των συμμοριών ανηλίκων πρέπει να τελειώσει.
Γι' αυτό κάλεσε τους συμπολίτες του να βοηθήσουν σ' αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας όποια στοιχεία είχε ο καθένας γι' αυτές τις παραβατικές συμπεριφορές.
Συγκεντρώνοντας στοιχεία και αναφορές που πολλοί γονείς του γνωστοποίησαν τα κατέθεσε σήμερα στον υπουργό, και την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί και στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ο κ. Κωνσταντάτος μετά το τέλος της συνάντησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Όπως είχα δεσμευτεί, μετά το μαχαίρωμα του ανήλικου μαθητή μας από συμμορία ανηλίκων που δρα στις γειτονιές μας από άλλες περιοχές, συναντήθηκα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Στη συνάντηση του κατέθεσα όλες τις καταγγελίες και το υλικό που έχω από δεκάδες γονείς, για την δράση συμμοριών στις γειτονιές μας, στα σχολεία και τις πλατείες μας.
Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ και τον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσω τα ίδια στοιχεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του αλλά και τη διαβεβαίωσή του πως τις επόμενες ημέρες θα λάβουν χώρα εκκαθαριστικές επιχειρήσεις, από την Ελληνική Αστυνομία ώστε να παταχθεί η δράση αυτών των παραβατικών ομάδων».
Αργυρούπολη: O Γ. Κωνσταντάτος στον Μιχ. Χρυσοχοΐδη για τις συμμορίες ανηλίκων
0
29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 11:53

Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.