ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παραιτήσεις, διαγραφές και αντικαταστάσεις στο Παλαιό Φάληρο

Του Νικόλα Κονταρίνη 0 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 13:45

Σήμερα το πρωί στις 10:00  πραγματοποιήθηκαν οι συμπληρωματικές, κατά κάποιο τρόπο, δημαιρεσίες στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να αντικατασταθούν κάποια πρόσωπα σε ορισμένες θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αυτό κατέστη αναγκαίο λόγω των ανεξαρτητοποιήσεων, διαγραφών και παραιτήσεων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, στη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ. κατόπιν πρότασης του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέα Δούμα, εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, Αλέξης Αναγνωστόπουλος, που αντικατέστησε τον διαγραφέντα Κώστα Τεντόμα.

Στην Οικονομική Επιτροπή, την θέση του αποχωρήσαντος επικεφαλής της παράταξης ΡΑΚ [ΣΥΡΙΖΑ], Κ. Μερκουράκη, κατέλαβε ως τακτικό μέλος, ο δημοτικός σύμβουλος [α' επιλαχών], Γιάννης Σίμος, με αναπληρωματικό μέλος την Δέσποινα Αντωνιάδη, θέση την οποία κατείχε προηγουμένως η παραιτηθείσα από αυτήν, Κατερίνα Λίτινα.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τέλος, η Κατερίνα Λίτινα εξελέγη τακτικό μέλος, αντικαθιστώντας τον από καιρό ανεξαρτητοποιηθέντα δημοτικό σύμβουλο της ΡΑΚ, Γιάννη Μπίτσικα.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.