ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ο Ανδρέας Δούμας διέγραψε τον Κώστα Τεντόμα λόγω... "ανάρμοστου πολιτικού τικ!

0 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021, 11:27

Με μια διαγραφή έκανε ποδαρικό στα δημοτικά πράγματα του Παλαιού Φαλήρου ο καινούργιος χρόνος. Συγκεκριμένα με τη διαγραφή του Κώστα Τεντόμα από την παράταξη του Ανδρέα Δούμα "Όλοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο". 

Με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Ανδρέας Δούμας αναφέρει πως αιτία της διαγραφής του δημοτικού του συμβούλου είναι οι "καθημερινές του ακροβασίες", εννοείται υπέρ της διοικούσας παράταξης του Γιάννη Φωστηρόπουλου, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τις αποφάσεις της παράταξής του. 

Χαρακτηρίζοντας ως ανάρμοστη τη σύμπλευση του δημοτικού του συμβούλου στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής λέει χαρακτηριστικά πως αυτή η τακτική, το "κλείσιμο του ματιού" δηλαδή προς τον δήμαρχο κοντεύει να του... δημιουργήσει "πολιτικό τικ". 

Με την... ευχή να αποβάλλει αυτό το "πολιτικό τικ" και να το αντικαταστήσει με "πολιτικό τακτ" θέτει εκτός παράταξης τον Κώστα Τεντόμα, δηλώνοντας πως αυτό γίνεται στη συγκεκριμένη στιγμή ως ειλικρινής απολογισμός για το αποτύπωμα που άφησε η παράταξη τη χρονιά που πέρασε. 

"Σχεδιάζουμε ένα νέο ξεκίνημα ενσωματώνοντας γεγονότα και συμπεριφορές" τονίζει καταλήγοντας.  

Ολόκληρη η δήλωση του Ανδρέα Δούμα 

Αγαπητοί Συνδημότες,

Η παράταξή μας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ " και ο ίδιος προσωπικά ως επικεφαλής της, αποφασίσαμε με την καινούργια χρονιά να απελευθερώσουμε τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τεντόμα από τις καθημερινές του ακροβασίες , οι οποίες όχι μόνο προσβάλλουν όλους εμάς αλλά ισόποσα αδικούν τον ίδιο και την αυτοδιοικητική του πορεία.

Παρότι εκλεγμένο μέλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με την σημαία της παράταξής μας, ο κύριος Τεντόμας συμπεριφέρεται από την πρώτη στιγμή ως πιστός ακόλουθος της δημοτικής αρχής στηρίζοντας σε όλα το Δήμαρχο και αγνοώντας όλες τις δημοκρατικά παρμένες αποφάσεις της παράταξής μας, κλείνοντας μάλιστα τόσο συχνά το μάτι στο Δήμαρχο ώστε να κινδυνεύει να αποκτήσει πολιτικό "τικ".

Προς τούτο ο συνδυασμός μας θέτει εκτός παράταξης τον κύριο Τεντόμα με την ευχή να αποβάλλει το ανάρμοστο πολιτικό "τικ" και να βρει ξανά το παλιό του πολιτικό "τακτ" , να αναβαθμιστεί από " ιδιότυπος παρακολουθητής " σε ισότιμο οργανικό μέρος της δημοτικής αρχής, στο βαθμό βέβαια που όντας εκτός της παράταξής μας πια, παραμείνει χρήσιμος για αυτούς που δεκαοκτώ μήνες τώρα του χτυπούν καταδεκτικά την πλάτη.

Όσον αφορά δε τη χρονική στιγμή που επιλέξαμε για τη λήψη της απόφασης, αυτή επελέγει συμβολικά καθώς με την αλλαγή της χρονιάς είθισται όλοι μας να κάνουμε τον ειλικρινή απολογισμό μας για το αποτύπωμα που αφήσαμε στο χρόνο που πέρασε και να σχεδιάζουμε ένα νέο ξεκίνημα ενσωματώνοντας γεγονότα και συμπεριφορές.

Γι' αυτό η Παράταξή μας αποφάσισε στην ανατολή του 2021 να είμαστε " όλοι μαζί" άλλα χωρίς τον Κώστα Τεντόμα.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή χρονιά με υγεία.

Ανδρέας Δούμας

Επικεφαλής της παράταξης "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ". 


Αγαπητοί Συνδημότες, Η παράταξή μας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ " και ο ίδιος προσωπικά ως επικεφαλής της,...

Δημοσιεύτηκε από Ανδρέας Δούμας στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.