ΕΛΛΑΔΑ

1.120.750,00€ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΔΕΥΑΚ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους

0 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 21:28

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως η κατανομή ποσού ύψους 1.120.750,00€, έναντι δικαιούμενων επιχορηγήσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ), για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Κατερίνης.

Για τη θετική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την ηγεσία των αρμόδιων υπουργείων και ειδικότερα προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφ. Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

«Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα μας και ειδικά οι ΟΤΑ, η ηγεσία των δύο Υπουργείων στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των Δήμων και ανταποκρίθηκε σε κάθε μας αίτημα αποτελεσματικά» σημειώνει σε δήλωσή του, ο κος Κουκοδήμος.

Το ποσό του 1.120.750,00€, θα διατεθεί στο δικαιούχο Δήμο Κατερίνης με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα συμψηφισθεί με τη δικαιούμενη επιχορήγηση που αποδίδεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του, σε εβδομήντα δύο (72) μηνιαίες δόσεις. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.