ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παλαιό Φάληρο: Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία και μεγάλη συναίνεση ο Προϋπολογισμός 2021

0 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 14:24

Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο τoυ Παλαιού Φαλήρου ο προϋπολογισμός για το 2021. Ένας προϋπολογισμός που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών για το νέο έτος και περιλαμβάνει σημαντικό και πολυδιάστατο τεχνικό πρόγραμμα.

Πρόκειται για «ένα προϋπολογισμό που ανταποκρίνεται πλήρως στις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους δημότες και ταυτόχρονα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα, υλοποιήσιμο μάλιστα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Τον προϋπολογισμό εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών Αλέκος Πανταζής (φωτ.),  ενώ στην συνέχεια ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες και προτεραιότητες και απάντησε σε απορίες των Δημοτικών Συμβούλων τονίζοντας ότι πρόκειται για «ένα προϋπολογισμό που ανταποκρίνεται πλήρως στις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους δημότες και ταυτόχρονα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα, υλοποιήσιμο μάλιστα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πλην του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης της Πλειοψηφίας, τον προϋπολογισμό ψήφισαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Μαρία Ζάγκα, Μανώλης Κωττάκης, Αγγελική Μπεφόν, Νίκος Κουερίνης, Τάσος Βουλγαράκης, Κώστας Τεντόμας, Δημήτρης Πιτούλης και Γιάννης Μπίτσικας επιτυγχάνοντας έτσι μεγάλη συναίνεση και στήριξη της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής.

Όσον αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα, περιλαμβάνει σημαντικά έργα, παρεμβάσεις και προβλέψεις, μεταξύ των οποίων :

• Ανάπτυξη και επέκταση δημοτικού φωτισμού σε διάφορα σημεία

• Ενεργειακή επιθεώρηση & κατηγοριοποίηση ενεργειακής απόδοσης δημοσίων και δημοτικών κτιρίων

• Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις-κατασκευή αγωγών και φρεατίων όμβριων σε διάφορα σημεία

• Ανακατασκευή διαδρόμων κοιμητηρίου, χώρου φύλαξης οστών, αποθηκών και χώρων υγιεινής, μαντρότοιχου και χώρου φύτευσης στο Δημοτικό Νεκροταφείο

• Ανακαίνιση πολιτιστικού κέντρου "Φλοίσβος" & ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου

• Κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων στον Φλοίσβο.

• Επισκευή κεντρικής πλατείας "Εθνικής Αντιστάσεως"

• Κυκλοφοριακή μελέτη Δήμου Π. Φαλήρου 2021
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.