ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Άγιος Δημήτριος: Ξεκίνησε το “Διαδικτυακό κυνήγι του Χριστουγεννιάτικου Θησαυρού”

0 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 14:33

Ξεκίνησε στις 20-12-2020 το “Διαδικτυακό κυνήγι του χριστουγεννιάτικου θησαυρού”, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και απευθύνεται σε παιδιά που κάθε απόγευμα θα δίνουν διαδικτυακό ραντεβού και μέσα από αστείες και μαγευτικές ιστορίες θα δίνουν νόημα και χαρά στα εορταστικά τους απογεύματα στο σπίτι.

Σημαντικές οδηγίες για όσους/ες παίρνουν μέρος

Παρακολουθήστε προσεκτικά την ιστορία της κάθε ημέρας έως το τέλος και καταγράψτε τη λύση του γρίφου της ημέρας.

Αν δεν προλάβατε την πρώτη μέρα του κυνηγιού του θησαυρού, θα ακούσετε την αρχή της ιστορίας στην αρχή της ιστορίας της επόμενης ημέρας.

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία κάθε μέρα, την ίδια ώρα, για 12 ημέρες, έως και τις 31-12-2020, οπότε και ολοκληρώνεται το παιχνίδι.

Εφόσον καταγράψατε σωστά και τις 12 γριφολέξεις, περνάτε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, στην οποία συμμετέχετε στην κλήρωση των νικητών.

Η φόρμα συμμετοχής των νικητών/τριών στην κλήρωση θα κοινοποιηθεί στις 2-1-2021 στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.