ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πεζογέφυρα στη Λ. Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο

0 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 22:00

Λόγω των εν εξελίξει έργων της πεζογέφυρας επί της Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Αφροδίτης στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, θα υπάρξει κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, με σταδιακό περιορισμό του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο από τρεις(3) σε δύο (2) και συγκεκριμένα 30μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Κρόνου μέχρι τη συμβολή με την οδό Ναϊάδων .

Λόγω των συγκεκριμένων εργασιών, εφιστάται η προσοχή οδηγών και πεζών και καθορίζεται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο ανώτατο όριο ταχύτητας 40χιλ/ώρα καθώς και η απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα από Γλυφάδα προς Αθήνα-Πειραιά.

Παράλληλα αποφασίζεται η υποχρεωτική πορεία αριστερά, προς τον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, των οχημάτων που κινούνται στην οδό Κρόνου, με κατεύθυνση προς τη Λ. Ποσειδώνος.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις ισχύουν από 8/12/2020, για χρονικό διάστημα 40 ημερών και φυσικά σε συνάρτηση με την πρόοδο και την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών στο σημείο.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.