ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Ο ΣΠΑΥ καθαρίζει τα φρεάτια στις παρυφές του Υμηττού

0 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 13:27

Σε καθαρισμό φρεατίων που βρίσκονται σε σημεία κοντά στο βουνό και δέχονται χώματα και φύλλα, προχωρούν συνεργεία του ΣΠΑΥ. 

Η διαδικασία καθαρισμού ξεκίνησε σήμερα από τη Γλυφάδα και θα συνεχιστεί και στους 11 Δήμους του Συνδέσμου. 

"Ενεργοποιήσαμε το σχέδιο για τον καθαρισμό των Φρεατίων στα σημεία επαφής του βουνού με τον αστικό ιστό" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. "Τα συνεργεία του ΣΠΑΥ εργάζονται ασταμάτητα, ώστε τα φρεάτια να είναι καθαρά και να μπορούν να δεχθούν τα νερά καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα" τόνισε.

Στοχευμένες δράσεις αναβάθμισης και συντήρησης του Υμηττού 

Ο ΣΠΑΥ πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων δράσεων για τον Υμηττό που σκοπό έχουν να διατηρήσουν το βουνό καθαρό και ασφαλές για τους πολίτες. 

Στις 26 Νοεμβρίου πραγματοποίησε επιχείρηση καθαρισμού στο βόρειο και κεντρικό Υμηττό σε πάνω από 100 σταθμούς σε μονοπάτια, και σημεία υψηλής επισκεψιμότητας, ενώ συνεχίζεται απρόσκοπτα και το πρόγραμμα αναδασώσεων. 

Παράλληλα με τις αναδασώσεις και τον καθαρισμό του Υμηττού ξεκίνησαν και στοχευμένες ενέργειες ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών που περπατούν στο βουνό με τους τετράποδους φίλους τους.

Στόχος να διατηρούνται καθαρά τα μονοπάτια και οι δασικοί δρόμοι με σεβασμό προς όλους όσους απολαμβάνουν τον Υμηττό.Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.