ΑΛΙΜΟΣ

"Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι": Διαδικτυακή Συζήτηση για το διαδημοτικό κοιμητήριο στον Υμηττό

0 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 20:29

Η Δημοτική Κίνηση Αλίμου «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» οργανώνει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 Διαδικτυακή Εκδήλωση Ανοιχτής Συζήτησης για το θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου Αλίμου-Ηλιούπολης, που περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του υπό ψήφιση Προεδρικού Διατάγματος της κυβέρνησης για τον Υμηττό.

Στην εκδήλωση αυτή κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:

Χρήστος Κοκοτίνης, ορκωτός λογιστής, δημοτικός σύμβουλος, τ. επικεφαλής της ΔΚ «ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη»,

Θοδωρής Μπούφης, υποπτέραρχος ε.α., δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής ΔΚ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝ-ΠΟΡΕΥΣΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»,

Τάσος Ταστάνης, αρχιτέκτων, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής ΔΚ «Ανατροπή στη Γλυφάδα»,

Αλέξανδρος Ρήγας, δασολόγος, αν. συντονιστής ΔΚ «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Παρέμβαση θα κάνουν εκπρόσωποι δημοτικών κινήσεων, συλλογικοτήτων και φορέων.

Συντονίζει η Ναταλία Σερέτη, κοινωνιολόγος, συντονίστρια ΔΚ «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Καλούμε τους πολίτες του Αλίμου και των άλλων περιοχών να παρακολουθήσουν και να συμβάλλουν με τις ερωτήσεις τους σε έναν εποικοδομητικό διάλογο προκειμένου να αποσαφηνιστούν όλες οι παράμετροι του ζητήματος.

Καλούμε εμπλεκόμενους φορείς και συλλογικότητες σε διαδημοτικό, διεπιστημονικό και διαπαραταξιακό επίπεδο, μέσω των εκπροσώπων τους να συμμετέχουν, να παρακολουθήσουν, να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εκτεθούν όλες τις πληροφορίες στο τραπέζι, ώστε η κοινωνία των πολιτών σε παναττικό επίπεδο να ενημερωθεί, να σχηματίσει άποψη και να αναπτύξει τη δική της κινηματική δράση ει δυνατόν υπέρ των πιο ωφέλιμων, για την ίδια και τις μελλοντικές γενιές, σχεδιασμών, σε σχέση με όσα αποτυπώνονται στο επικείμενο Π.Δ. της κυβέρνησης για τον Υμηττό.

Ειδικότερα, η συζήτηση θα θίξει το ζήτημα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του υπό ψήφιση Π.Δ. για τον Υμηττό, ιδιαίτερα όσον αφορά τη χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου σε Ζώνη Β και την παράλληλη αναβάθμιση του ΚΥΤ του ΑΔΜΗΕ από 150 σε 400KV, όπως τίθεται από πλευράς κυβέρνησης.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί μέσω της σελίδας μας στο facebook https://www.facebook.com/anokatokalamaki 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.