ΑΛΙΜΟΣ

Επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου στον Άλιμο

0 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 21:51

Ξεκίνησε το έργο επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην περιοχή του παλαιού Αλίμου (εκατέρωθεν της Λ. Αλίμου), έπειτα από μακροχρόνιες προσπάθειες και συστηματική συνεργασία του Δήμου Αλίμου με την «Εταιρεία Διανομής Αερίου».

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας του Φυσικού Αερίου, θα κατασκευαστεί δίκτυο 6 χιλιομέτρων, μέχρι το τέλος του έτους.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 από την οδό Μελπομένης και συνεχίστηκαν τη Δευτέρα στις οδούς Ουρανίας, Θάλειας, περιμετρικά στον λόφο Θεσμοφορίων κ.λπ. . Το δίκτυο θα επεκτείνεται καθημερινά περίπου 150 μέτρα.Παραλούνται οι πολίτες μας να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στους χώρους των εργασιών, ώστε να μην δημιουργούνται εμπόδια στην εκτέλεση του έργου.

Ο Δήμος θα είναι συνέχεια παρών στις εργασίες, ώστε να επιλύονται προβλήματα, να διευκολύνονται οι πολίτες και να συνδράμει στην άψογη αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Περισσότερες επεκτάσεις του δικτύου θα γίνουν το 2021

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.