ΒΟΥΛΑ

Η διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας ευχαριστεί τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

0 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 15:42

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, απέστειλε ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης για την υποστήριξη του Δήμου στο έργου του νοσοκομείου το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κορωνοϊού. 

Όπως αναφέρει ο κ. Βουγιουκλάκης όλους αυτούς τους μήνες  που το Ασκληπιείο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με ότι αυτό συνεπάγεται, έπρεπε να αντιμετωπιστεί και ένα ευρύ φάσμα απαιτούμενων υλικοτεχνικών εργασιών και παρεμβάσεων, ούτως ώστε να μεγιστοποιηθεί η επιχειρησιακή του ετοιμότητα, αφού είναι το μοναδικό νοσοκομείο που καλύπτει υγειονομικά την περιοχή της Νότιας Αθήνας. 

Η δημοτική αρχή του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, όπως αναφέρει στην επιστολή του, ανταποκρίθηκε σε κάθε αίτημα του νοσοκομείου. Υπήρχε αμέριστη συμπαράσταση τονίζει και επισημαίνει πως αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι η αυτοδιοικητική αντίληψη, μέσω άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων είναι αυτή που μπορεί σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αντιμετώπιση πρωτοφανών κρίσεων. 

Ολόκληρη η ευχαριστήρια επιστολή 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.