ΓΛΥΦΑΔΑ

Γλυφάδα: Απαλλάσσονται οι γονείς από τα τροφεία όσο οι παιδικοί σταθμοί είναι κλειστοί

0 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 20:15

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, οι γονείς που έχουν τέκνα σε δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, των οποίων η λειτουργία αναστέλλεται προσωρινά, εξ αιτίας των μέτρων της αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού Covid 19, απαλλάσσονται από την προβλεπόμενη μηνιαία οικονομική συμμετοχή (τροφεία) για το χρονικό διάστημα αναστολής της λειτουργίας των σταθμών.

"Το θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας και το πράττουμε άμεσα: Από τη Δευτέρα και για όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή λειτουργίας της προσχολικής εκπαίδευσης, οι γονείς δεν θα πληρώνουν τίποτα. Δεν θα υπάρξει δηλαδή καμία χρέωση για τροφεία στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας, για όλη την περίοδο που θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: "Παράλληλα, το προσωπικό των δομών του Δήμου μας που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας, θα αξιοποιηθεί στο πρόγραμμα «Δίπλα σου» και σε άλλες κρίσιμες λειτουργίες του Δήμου μας, που το προσεχές διάστημα κινδυνεύουν να αποδυναμωθούν λόγω των αδειών ειδικού σκοπού πολλών εργαζομένων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες - και μέσω του site του Δήμου και μέσω του Fix My City - είναι σε πλήρη ανάπτυξη προκειμένου να εξυπηρετείται κάθε πολίτης χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη στα δημοτικά κτίρια και στα ΚΕΠ. Ασφαλώς και στο πενταψήφιο του Δήμου μας 15464 παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση για να απαντάμε αμέσως σε οποιοδήποτε πρόβλημα".

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.