ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καραμολέγκος: Νέος αναπληρωτής CEO o Βασίλης Ανδρικόπουλος

1 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 09:53

Ένα έμπειρο στέλεχος της αγοράς επέλεξε ο Μανώλης Καραμολέγκος για αναπληρωτή CEO της εταιρείας. Πρόκειται για τον
Βασίλη Ανδρικόπουλο.

"Στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης της εταιρείας και με σκοπό να ανταποκριθεί επάξια σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό και προκλητικό περιβάλλον προχωράμε με ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού με στελέχη της αγοράς. Ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Βασίλη Ανδρικόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή CEO της εταιρείας" αναφέρει η ανακοίνωση της Καραμολέγκος προς το προσωπικό της.

Το νέο στέλεχος σύμφωνα με το FNB Daily θα αναφέρεται απευθείας στον Μανώλη Καραμολέγκο και βασικός του ρόλος είναι η οργάνωση των υφιστάμενων δομών και διαδικασιών με γνώμονα τη μελλοντική εξέλιξη της εταιρείας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Βασίλης Ανδρικόπουλος είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και έχει διατελέσει Διευθυντικό Στέλεχος και μέλος ΔΣ σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες όπως:
• Tasty Foods
• Ολυμπιακή Ζυθοποιία
• Diageo
• Green Cola 

Σχόλια Αναγνωστών

1 Προσθήκη σχολίου
Μπερτόλιος Αυγουστίνος 17.11.20
Άριστη επιλογή και Ελληνική αξία.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.