ΒΟΥΛΑ

Δήμος 3Β: Μη θορυβείτε όταν τα παιδιά κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση

0 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 18:52

Με σεβασμό στη διδακτική διαδικασία και για τη διευκόλυνση των μαθητών της πόλης που παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσω τηλεκπαίδευση, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κάνει έκκληση σε όλους να περιορίσουν όλες τις δραστηριότητες που προκαλούν όχληση και ηχορύπανση κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας, από τις 08:00 έως τις 14:10.

Ζητείται απ’ όσους εκτελούν οικοδομικές και κηποτεχνικές εργασίες που προκαλούν ηχορύπανση ή χρησιμοποιούν βαρέα μηχανήματα, να τις αποφύγουν κατά τις προαναφερόμενες ώρες.

Η Δημοτική Αρχή ζητάει να δείξουμε όλοι κατανόηση στους μαθητές που προσπαθούν να συνεχίσουν τη διδακτική διαδικασία υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και να συμβάλουμε όλοι στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την παρακολούθηση των μαθημάτων. Παράλληλα, όσοι μαθητές και γονείς παρατηρούν εκτεταμένη ηχορύπανση στην περιοχή τους παρακαλούνται να ενημερώνουν το Δήμο στα τηλέφωνα 213 2020152 – 154.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.