ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρχισαν οι πληρωμές από το πρόγραμμα "Γέφυρα" για τα στεγαστικά δάνεια

0 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 15:38

Ξεκινά η διαδικασία ενεργοποίησης του προγράμματος «Γέφυρα». Ήδη δανειολήπτες με εξυπηρετούμενα δάνεια και χωρίς αναστολή πληρωμών, για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, αρχίζουν να βλέπουν ότι θα πρέπει να πληρώσουν μόλις το 10% της μηνιαίας δόσης τους για τον μήνα Νοέμβριο.

Όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, από τις 160.467 αιτήσεις που είχαν υποβληθεί έως το τέλος Οκτωβρίου, ήδη για πάνω από τις μισές έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία κι ανάλογα με το είδος του δανείου ξεκινά η καταβολή της επιδότησης.

Για παράδειγμα, δανειολήπτης με «πράσινο» δάνειο, χωρίς αναστολή δόσεων, πρέπει να καταβάλλει κάθε μήνα 700 ευρώ. Με την έγκριση της αίτησης του για υπαγωγή στο πρόγραμμα «Γέφυρα», θα δει ότι για τον Νοέμβριο θα πρέπει να πληρώσει 100 ευρώ. Τα υπόλοιπα 600 ευρώ θα δοθούν ως επιδότηση από το Κράτος. Υπενθυμίζεται ότι η επιδότηση για τα εξυπηρετούμενα δάνεια ξεκινά στο 90% της μηνιαίας δόσης και για ποσό έως 600 ευρώ.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.