Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για παράνομο κορωνο-πάρτι σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού 127 που διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής ομάδα 30 ατόμων, αγνοώντας ότι η χώρα βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου σε καθεστώς γενικού lockdown, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, που ειδικά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε έξαρση. Για το συγκεκριμένο πάρτυ αναφέρθηκε δημόσια και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Πιο συγκεκριμένα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από καταγγελία πολίτη που πήρε το 100, στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας, όπου στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου εντόπισαν 31 άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν -αγνοώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό- και άρχισαν να... "κερνούν" πρόστιμα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παράνομο κορωνο-πάρτι συμμετείχαν και πέντε παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με ιερόδουλες.
Βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις με διπλά πρόστιμα των 300 ευρώ τόσο για μη χρήση μάσκας όσο και για παράνομη συνάθροιση.
Παράλληλα, συνελήφθη 24χρονη Ελληνίδα ως διοργανώτρια του πάρτι. Στην ανεύθυνη νεαρή βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και σχηματίστηκε δικογραφία.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 24χρονη Π. Β. ειναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
Το βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας:
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της αστυνομίας σε παράνομο πάρτι στη Συγγρού pic.twitter.com/poyMNKGNtS
— The Indicator (@Indicatorgr) November 9, 2020
Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.