ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο πρόταση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για παιδικές χαρές

0 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 14:57

Την πρόταση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου  για την προμήθεια δαπέδου και εξοπλισμού των παιδικών χαρών της Ριζαρείου (Αγία Σκέπη), του χώρου πρασίνου Αμφιθέας - Ζαϊμη - Ναϊάδων, και της Πλ. Αγίων Θεοδώρων,  ύψους  274.288 €, ενέταξε το Πράσινο Ταμείο στην πρόσκληση Αστική Αναζωογόνηση 2019 - 2020

"Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πηγή χρηματοδότησης, προκειμένου να υλοποιήσουμε όλα εκείνα τα έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Φαληριωτών" δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλο για την εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία, που κατέδειξε για ακόμα μια φορά την αλληλένδετη σχέση του Ταμείου με την Αυτοδιοίκηση στο απαιτητικό έργο της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.