ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Κορωπί: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου

0 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 16:12

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής γνωστοποιείται ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 5-11-2020 έως 4-3-2021 και κατά τις ώρες 07.30΄ έως 17.00΄, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Κρωπίας, ως εξής:

➢ Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην μοναδική λωρίδα της Λ. Αγ. Μαρίνας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Παπαγιαννοπούλου έως το ύψος της συμβολής της με την Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

➢ Σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, αρχικά σε 50χλμ./ώρα και τελικά σε 30χλμ./ώρα στα τμήματα της οδού σε απόσταση 200,00μ. και 100,00μ. αντίστοιχα εκατέρωθεν των σημείων που οριοθετούν τον χώρο κατάληψης και για όλο το μήκος του.

➢ Απαγόρευση του προσπεράσματος των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας στα τμήματα της οδού σε αποστάσεις 200,00μ και 100,00μ εκατέρωθεν των σημείων που οριοθετούν τον χώρο κατάληψης και για όλο το μήκος του.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.