ΑΛΙΜΟΣ

Μέξας: "Εγώ έκλεισα την Χρυσή Αυγή στον Άλιμο"

0 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 12:19

"Εγώ έκλεισα την Χρυσή Αυγή στον Άλιμο". Αυτό δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Χάρης Μέξας, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άλιμο, όταν έγινε αναφορά στην πρόσφατη καταδίκη της Χρυσής Αυγής από την Δικαιοσύνη, η οποία απεφάνθη πως το κόμμα αυτό είναι μία εγκληματική οργάνωση και στο κατά πόσον νομιμοποιείται να βρίσκεται στο δ.σ. ένας δημοτικός σύμβουλος η παράταξη του οποίου στηρίχθηκε από αυτή την οργάνωση.

Σχετικά με αυτό λοιπόν, ο κος Μέξας τοποθετήθηκε, θυμίζοντας σε κάποιους/ες συναδέλφους του πως, εδώ και πολύ καιρό και προτού γίνουν αυτές οι διώξεις των καταδικασθέντων, αυτός είχε διαχωρίσει την θέση του, κάτι που είχε αναφέρει εξάλλου, τότε, και δημοσίως.

"Έχω αποκηρύξει την Χρυσή Αυγή πολύ καιρό πριν", είπε, και συνέχισε λέγοντας ότι, καταδικάζει τα όσα έχει κάνει το κόμμα αυτό, όλα αυτά τα χρόνια, με τα οποία δεν συμφώνησε ποτέ και για αυτό τον λόγο απεχώρησε. Έκλεισε δε, υπογραμμίζοντας πως, ως δημοτικός σύμβουλος, ανήκει στον δημοτικό συνδυασμό "Ελληνική Αυγή" της οποίας είναι και επικεφαλής.

Θύμισε, επίσης, ότι είναι αυτός που σταμάτησε κάθε δραστηριότητα της Χ.Α. στον Άλιμο, κλείνοντας τα γραφεία της. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.