ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

0 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 20:28

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και σε εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων και κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.):

• Αναστέλλει την λειτουργία όλων των παιδικών χαρών και των υπαίθριων γυμναστηρίων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

• Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Για την διευκόλυνση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, θα δίδεται η δυνατότητα συνταγογράφησης από τους συνεργαζόμενους γιατρούς, κατόπιν συνεννόησης με τους υπαλλήλους κάθε Kέντρου

• Αναστέλλεται για το κοινό η λειτουργία των Δημοτικών και Παιδικών Βιβλιοθηκών. Συνεχίζεται όμως κανονικά το πρόγραμμα «ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ» (τηλέφωνο βιβλιοθηκονόμου: 210 9812390 )

• Όσον αφορά το Πάρκο Φλοίσβου, παραμένει προς το παρόν ανοιχτό, αλλά εκτός λειτουργίας τίθενται οι επιμέρους δραστηριότητες και χρήσεις (Παιδότοπος Φλοίσβου και ΣΙΝΕ ΦΛΟΙΣΒΟΣ) που βρίσκονται μέσα σε αυτό

• Υπενθυμίζεται ότι με σχετική απόφαση ήδη έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των αθλητικών υποδομών, γυμναστηρίων και του κολυμβητηρίου. Της αναστολής εξαιρείται το άθλημα του τένις (όπως προβλέπει οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού)

• Επίσης με σχετική απόφαση ήδη έχει ανασταλεί η λειτουργία των πολιτιστικών δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου καθώς και οι αθλητικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και τα προγράμματα του Π.Ο.Α.Κ.Ε.

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύουν έως 30/11/2020.


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.