ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αραμπατζής: Χωρίς πολεοδομική υποστήριξη ο Δήμος Ηλιούπολης

0 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 19:54

Από 1η Νοεμβρίου 2020 κάθε δήμος είναι υποχρεωμένος να διεκπεραιώνει πολεοδομικές υποθέσεις και να εξυπηρετεί τους δημότες του. Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων (πολεοδομία Αθηνών) σταμάτησε από 20 Οκτωβρίου την πολεοδομική υποστήριξη για υποθέσεις που αφορούν τον Δήμο Ηλιούπολης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη που θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής έθεσε , στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηλιούπολης, ερώτημα σχετικό με την έναρξη της λειτουργία της Πολεοδομίας στον Δήμο μας. Η απάντηση που έδωσε η δημοτική αρχή ήταν “Αναμένουμε παράταση”, ενώ δεν έχει βγει καμία σχετική ανακοίνωση, ώστε να ενημερωθούν οι δημότες.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αραμπατζής ρωτά ποιες είναι οι ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου ώστε να οργανωθεί και να λειτουργήσει η υπηρεσία δόμησης (Πολεοδομία) και να εξυπηρετηθούν οι δημότες της Ηλιούπολης.

Ενώ σε άλλους δήμους οι υπηρεσίες δόμησης λειτουργούν ηλεκτρονικά και απομακρυσμένα, στον δήμο μας δυσκολεύονται να λειτουργήσουν δια ζώσης και να διεκπεραιώσουν πολεοδομικές υποθέσεις, κάτι για το οποίο είναι πλέον υποχρεωμένοι.

Την ανικανότητα κάποιων θα την πληρώσουν και πάλι οι πολίτες. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.