ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Αποτελέσματα ελέγχων στην Αττική για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

0 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 20:39

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη την Αττική, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκαν (29.567) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

➢ (509) για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης

➢ (168) για παραβιάσεις περιορισμού κίνησης

➢ (20) παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής

• Συγκεκριμένα σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στον Περιστέρι, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πελατών, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (15) ημέρες.

• Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στον Πειραιά, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πελατών, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (3) ημέρες. Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

• Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στο Μαρκόπουλο, για λειτουργία πέραν της 24.00 ώρας,, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (3) ημέρες. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

• Σε (17) επιπλέον καταστήματα στην Αττική, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων (εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό) και επιβλήθηκαν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα (3.000) ευρώ και συνελήφθησαν (10) προσωρινά υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.