ΓΛΥΦΑΔΑ

Σε νέα στέγη το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

0 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 19:15

Σε νέα στέγη μεταφέρθηκε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο (ΜΚΙΕ) μετά την απομάκρυνση του από το πρ. αεροδρόμιο του Ελληνικού όπου στεγάστηκε στα χρόνια της κρίσης και προσέφερε εθελοντικά ιατρικές υπηρεσίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που δοκιμάστηκαν σκληρά. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΜΚΙΕ από τις 2 Νοεμβρίου ξεκινά και πάλι η λειτουργία του η οποία είχε διακοπεί εξαιτίας της καθυστέρησης στην παράδοση του νέου χώρου που παραχωρήθηκε από το Δήμο Γλυφάδας. 
 
Η Ανακοίνωση μετεγκατάστασης ΜΚΙΕ

Μετά από τη δίμηνη αναγκαστική διακοπή της λειτουργίας μας, εξαιτίας της καθυστέρησης στην παράδοση του νέου χώρου, συνεχίζουμε από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου με ωράριο λειτουργίας, που παραθέτουμε.

Η συνέχιση της λειτουργίας μας κρίνεται αναγκαία, αφού στα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος έρχονται να προστεθούν και νέα λόγω της πανδημίας. Ο χώρος μας παραχωρήθηκε, μετά από κατάλληλη διαμόρφωση, από τον Δήμο Γλυφάδας, που μας παρέχει αμέριστη υποστήριξη, με σεβασμό της ανεξάρτητης φυσιογνωμίας μας.

Νέα Διεύθυνση
Τσιτσάνη και Καραϊσκάκη 34 Γλυφάδα (στον παράδρομο της Λ.Βουλιαγμένης προς Αθήνα, βλ. παρακάτω χάρτη)

Πρόσβαση με ΜΜΜ
α) Στάση ΤΡΟΧΑΙΑ επί της Λ. Βουλιαγμένης με τις λεωφορειακές γραμμές 122 και 171 (4η στάση μετά τη στάση ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) και με την 205 (οδηγίες σε χάρτη με πράσινο).

β) Στάση ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ επί της Λ.Σοφίας Βέμπο με τη λεωφορειακή γραμμή Α3 (οδηγίες σε χάρτη με κόκκινο).

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-14:00 & 16:00-20:00
Παρασκευή & Σάββατο: 10:00-14:00
Παράδοση φαρμάκων: Δευτέρα & Τετάρτη 16:00-20:00

Ιστοσελίδα https://www.mkiellinikou.org
Email mkiellinikou@gmail.com 
Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.