ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Ανεξάρτητος ο Μανώλης Μιχαλέτος

0 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 16:44

Την ανεξαρτητοποίησή του κατέθεσε σήμερα το πρωί, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο fb ο δημοτικός σύμβουλος Αλίμου Μανώλης Μιχαλέτος, ο οποίος εξελέγει με την παράταξη "Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα" του Βαγγέλη Τσαμήτα. 

Ο Μανώλης Μιχαλέτος είναι ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος που αποχωρεί από την εν λόγω παράταξη. Είχε προηγηθεί ο Νίκος Τσαμπαρλής ο οποίος στην πορεία οδηγήθηκε και εκτός δημοτικού συμβουλίου μετά την καταδίκη του σε δεύτερο βαθμό για ποινικά αδικήματα.

Οι λόγοι που αναφέρει ο Μανώλης Μιχαλέτος αναφέρονται στην ανάρτησή του και είναι οι ακόλουθοι: 

"Σήμερα το πρωί, κατέθεσα την ανεξαρτητοποίησή μου από μέλος της παράταξης Άλιμος μπορούμε καλύτερα με την οποία εκλέχθηκα στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με αποκλειστικό γνώμονα ένα όραμα για μία νέα πορεία στα δημοτικά δρώμενα του χώρου από τον οποίο προέρχομαι, καθώς αίτημα των πολλών, όπως το αφουγκράζομαι από την τοπική κοινωνία είναι μία αντιπολίτευση πιο ευρείας αντίληψης με στόχο τα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας, χωρίς περιττές αντιπαραθέσεις και με χαμηλούς τόνους όπως αρμόζει στη σύγχρονη εποχή.

Για όσους με γνωρίζουν, δύσκολα θα καταφερόμουν εναντίον προσώπων. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, ενδεχομένως δενόμαστε και συναισθηματικά, παρόλα αυτά η πολιτική στόχευση δεν θα πρέπει να είναι άλλη από τη συσπείρωση των υγιών δυνάμεων - όχι στην κατεύθυνση της στείρας αντιπαράθεσης αλλά του υγιούς εποικοδομητικού διαλόγου για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής της πόλης μας.

Οι προβληματισμοί αυτοί είχαν εκτενώς εκτεθεί από την πλευρά μου και δεν έχουν προσωπική στόχευση ή ατομική ικανοποίηση αλλά την έναρξη μίας συζήτησης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης και την επανασυσπείρωση του χώρου κάτω από το πρίσμα της σύνθεσης των απόψεων,της ανάδειξης νέων δυνάμεων στη βάση στέρεων αρχών και αξιών.

Ελπίζω και εύχομαι η κίνηση αυτή να ερμηνευτεί ορθά, όπως περιγράφω πιο πάνω και χωρίς άλλες λογικές ή παράλογες ερμηνείες ή προεκτάσεις. Οι καιροί εξάλλου ου μενετοί. Η κρίση στην υγεία και οι διάφορες απειλές που προβάλλουν στη χώρα μας θα όφειλαν να μας βρίσκουν ενωμένους μέσα στη διαφορετικότητά μας. Εξάλλου και εκ χαρακτήρος δεν εμπλέκομαι σε αντιπαραθέσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν, και τον επικεφαλής και τους συνυποψηφίους του συνδυασμού για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Η προσωπική μου, όμως, αντίληψη δεν με αφήνει στο να συνεχίσω να είμαι μέλος της δημοτικής παράταξης και να υποκρίνομαι απόλυτη ταύτιση και συμφωνία".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.