
Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Θεόδωρου Σκυλακάκη επικηρύσσονται με 100.000 ευρώ οι δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ κ. Μπουραντώνη η φωτογραφία του οποίου με την ταμπέλα που του πέρασαν οι δράστες στο λαιμό έχει προκαλέσει σάλο και τεράστια αγανάκτηση.
Με την ΚΥΑ προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για κακουργήματα και πλημμελήματα που διέπραξαν μέλη της οργάνωσης “Πρωτοβουλία μαχητικής αλληλεγγύης” στις 29 Οκτωβρίου, όταν εισέβαλαν στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Όποιος πολίτης έχει πληροφορίες για οτιδήποτε σχετικό, μπορεί να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476243 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τονίζεται ότι “για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου”.
Σχόλια Αναγνωστών
0 Προσθήκη σχολίουΔεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.