ΑΛΙΜΟΣ

Η πολιτική δήλωση του Κ. Χαρίτου και οι αντιδράσεις της παράταξής του "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι"

4 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, 20:07

Σε μία πολιτική δήλωση η οποία προκάλεσε συζητήσεις προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι" Κώστας Χαρίτος, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου της 29ης Οκτωβρίου στον Άλιμο.

Ο Κώστας Χαρίτος δήλωσε πως η παράταξη με την οποία εξελέγη ουσιαστικά κλείνει αφού επιτέλεσε σύμφωνα με όσα είπε τον σκοπό της. 

Ο ίδιος παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να υπάρξει καμία αλλαγή και μελλοντικός του στόχος και όραμα είναι μια πλατειά δημοτική κίνηση που θα αγκαλιάζει όλες τις προοδευτικές τάσεις, χωρίς να διευκρινίζει αν θα προχωρήσει ο ίδιος στη σύσταση νέας παράταξης ή θα προσχωρήσει σε κάποια ήδη υπάρχουσα. 

Όμως η χθεσινή δήλωση του κυρίου Χαρίτου προκάλεσε τις αντιδράσεις της παράταξής του "Άνω - Κάτω  στο Καλαμάκι" η οποία χαρακτηρίζει αυθαίρετες, απαράδεκτες και προσωπικές τις απόψεις του.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Χαρίτος εξελέγη αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου κατόπιν ψηφοφορίας, μετά την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό του Νίκου Τσαμπαρλή για πλαστογραφία κ. ά αδικήματα και έκπτωσή του με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από το δημοτικό συμβούλιο. 

Η Πολιτική Δήλωση του Κώστα Χαρίτου...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα προβώ σε μια πολιτική δήλωση, προς το σώμα αλλά κυρίως προς τον κόσμο, προς τους πολίτες του Αλίμου.

Το «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι», μετά από πολλά έτη προσφοράς στα δημοτικά πράγματα της πόλης, έχει ολοκληρώσει τον πολίτικο του κύκλο, την πολιτική του διαδρομή, όπως το γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Οι εποχές αλλάζουν, με βάση τις νέες προκλήσεις, έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες για την προοδευτική εμβάθυνση και διεύρυνση της δημοτικής μας δουλειάς. Όραμα μας είναι μία πλατιά δημοτική κίνηση που θα αγκαλιάζει, θα εκφράζει και θα εκπροσωπεί όλους τους προοδευτικούς κατοίκους του Αλίμου. Μία πλατιά κίνηση δημοκρατικών πολιτών.

... και η αντίδραση της παράταξης "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι" 

Οι σημερινές δηλώσεις του Κώστα Χαρίτου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου αποτελούν προσωπική του τοποθέτηση και δεν συνδέονται με καμία συλλογική απόφαση της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Πρόκειται για μία προσωπική, αυθαίρετη, αντιδημοκρατική και αντικαταστατική επιλογή, ξένη με την παράδοση, τη συλλογική και δημοκρατική λειτουργία του «ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι», ξένη και με την Αριστερά.

Η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής, το ανώτατο όργανο λειτουργίας της κίνησης με βάση τις αρχές της, θα τοποθετηθεί πολιτικά και συνολικά πάνω σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια του Κώστα Χαρίτου.

Η Συντονιστική Επιτροπή
της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι»

Σχόλια Αναγνωστών

4 Προσθήκη σχολίου
Λίγος... 02.11.20
Πολύ λίγος ως ελάχιστος ο κύριος. Αμελητέα ποσότητα που αν δεν τον στήριζαν ο Σύριζα και η Μπελιά ούτε που θα ήξερε προς τα που πέφτει η αίθουσα του δημ.συμβούλιου.
Απάντηση
Ανεμοδούρας ... 01.11.20
Καλά να πάθουνε εκεί στον ΞΥΡΙΖΑ που τον βάλανε επικεφαλής της δημοτικής τους παράταξης στο Καλαμάκι. Προφανώς κανένας δεν ήθελε μετά τις συνεχόμενες κατραπακιές στις εκλογές και ετσι ψωνίσανε από σβέρκο...
Απάντηση
Αιτωλός 01.11.20
Τι σχέση έχει αυτός ο άνθρωπος με την Μπελιά,την Αθανασοπούλου και τη Γιαννούτσου.Απολύτως καμία. 
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 01.11.20
Ο εν λόγω κύριος από το Πασοκ, Πασπίτης ήτανε που πήδηξε από το πράσινο καράβι μόλις άρχισε να βουλιάζει, πήδηξε στο ροζέ καράβι και τώρα που κι αυτό το καράβι το πήρε ο ωκεανός στα βάθη του, πηδάει και πάλι και ετοιμαστείτε να τον δείτε για άλλα. Ως προς την πράσινη αρχική καταγωγή του αν κάνω λάθος ας με διορθώσει. Μόνο να προσέξει γιατί ίσως κάποιοι βγουν και τον διαψεύσουν.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.