ΑΛΙΜΟΣ

Μέχρι το 2022 η πλήρης ανανέωση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Αλίμου

0 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, 21:06

Φωτ. αρχείου

Επιχορήγηση 200.000 ευρώ από το πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ" για την αγορά εξοπλισμού στην Υπηρεσία Καθαριότητας έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Αλίμου. 

Με τα χρήματα αυτά πρόκειται να αγοραστούν ένα GCB και μία αρπάγη για τις ανάγκες τις υπηρεσίας. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα ο διαγωνισμός για την αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού με κονδύλια από την Περιφέρεια αλλά και από ίδιους πόρους, ενώ ο δήμος Αλίμου ετοιμάζει μελέτη για την ένταξή του στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτης" του υπουργείου Εσωτερικών με τον ίδιο σκοπό. Να σημειωθεί πως πρόσφατα  παρέλαβε ένα ειδικό απορριμματοφόρο αποκομμιδής βιοαποβλήτων από την Περιφέρεια. 

Η προοπτική είναι έως το 2022 να έχει αντικατασταθεί πλήρως όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός. Ένας καινούργιος στόλος για την υπηρεσία Περιβάλλοντος και Καθαριότητας που θα επιφέρει εκτός των άλλων και εξοικονόμηση δαπανών αφού τα παλαιά οχήματα που είχαν υψηλό κόστος συντήρησης, θα έχουν εφεδρικό ρόλο. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.