ΑΛΙΜΟΣ

Άλιμος: Σε αργία ο Νίκος Τσαμπαρλής για βαριά ποινικά αδικήματα

2 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, 20:53

Μετά την καταδίκη του και στο δεύτερο βαθμό, ο δημοτικός σύμβουλος Αλίμου Νίκος Τσαμπαρλής, ο οποίος εξελέγη με την παράταξη του Ευάγγελου Τσαμήτα, τίθεται σε αργία με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. 

Η απόφαση αυτή η οποία απεστάλη στον Δήμο Αλίμου, θέτει σε αργία το Δημοτικό Σύμβουλο  Νίκο Τσαμπαρλή, ως αυτοδίκαια συνέπεια της τελεσίδικης καταδίκης του για βαριά ποινικά αδικήματα (πλαστογραφία, απάτη κ.λπ.) από το Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών.

Μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ο δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να συμμετέχει στις εργασίες του δημοτικού συμβουλίου. 

Ως εκ τούτου τη θέση του και ως αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου καταλαμβάνει μετά από εκλογή, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Άνω - Κάτω στο Καλαμάκι" Κώστας Χαρίτος. 

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάϊο ο Νίκος Τσαμπαρλής αποχώρησε από την παράταξη του Βαγγέλη Τσαμήτα παραμένοντας τύποις στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος.

Την ανεξαρτητοποίησή του ακολούθησε και η αποχώρησή του από κάθε όργανο στο οποίο κατείχε θέση ως εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Τσαμήτα.


Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
ΑΛΜΥΡΑ 26.10.20
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ/ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Απάντηση
Καλαμακιώτισσα 20.10.20
Αναμενόμενο ...
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.