ΓΔ: 790,14 -0,49% EUR/USD: 1,2076

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη - Αραμπατζής: Η "αφελής" αντιπολίτευση του Δήμου σε αντιπαράθεση με πληρωμένους κονδυλοφόρους

0 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, 20:13

Για δημοσιεύματα "πληρωμένων κονδυλοφόρων" κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που Θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ιστοσελίδας γνωστής για την "κατεύθυνσή" της.

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα κρίνουν την αρνητική τοποθέτηση της αντιπολίτευσης του Δήμου Ηλιούπολης στο θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου Ηλιούπολης - Αλίμου, χαρακτηρίζοντας τη στάση αυτή ως στερούμενη λογικής και την αντιπολίτευση "ως αφελή".

Ειδικότερα ο Γαβριήλ Αραμπατζής αναφέρει στην ανακοίνωσή του: 

Τοπικά ΜΜΕ όμορου δήμου σχολιάζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ότι δεν άπτεται λογικής. Είναι ξεκάθαρό ότι προσπαθούν να υποστηρίξουν την άποψη του Δημάρχου για διαδημοτικό κοιμητήριο στο χώρο του ΚΥΤ. Ματαιοπονούν και απροκάλυπτα εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων επιδιώκουν πάση θυσία τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου. Και μάλιστα, όταν οι συντάκτες αυτών των απόψεων είναι έμμισθοι συνεργάτες κάποιων δημάρχων.

Ο Δήμαρχος οφείλει να προβληματιστεί διότι κατάφερε να συσπειρώσει όλη την "αφελή αντιπολίτευση" εναντίον του. Επίσης, οφείλει να εξετάσει σοβαρά την πρόταση που καταθέσαμε ως παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την επέκταση του υπάρχοντος κοιμητηρίου, η οποία λύνει το πρόβλημα του κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη.

Η προσπάθεια απαξίωσης της αντιπολίτευσης αλλά και του νομικού σύμβουλου του Δήμου Ηλιούπολης κυρίου Ν. Καραβέλου, από τα τοπικά ΜΜΕ, γίνεται με στόχο να μειωθεί η βαρύτητα της απόφασης καθώς και η γνωμοδότηση του νομικού, στην οποία στηρίχτηκε το δημοτικό συμβουλίου για την ΣΜΠΕ του Υμηττού , η οποία έχει σχέση με το ΚΥΤ και τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου.

Ο κος Καραβέλος είναι ένας έγκριτος νομικός με ήθος , αξιοπρέπεια , συνέπεια πράξεων, λόγων και στάσης ζωής . Η παρουσία του ήταν σημαντική στο αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας στους δήμους Ηλιούπολης, Αλίμου και Αργυρούπολης. Έχει υπηρετήσει διαχρονικά τα συμφέροντα του δήμου μας ως δημοτικός σύμβουλος, ως προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας και νομικός σύμβουλος του δήμου αλλά και ως ενεργός δημότης που πονάει την πόλη του.

Άκομψη και προσβλητική η προσπάθεια απαξίωσης από πληρωμένους κονδυλοφόρους.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.