ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Θεοδωρικάκου - προέδρου ΟΝΝΕΔ για τον εθελοντισμό

0 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, 16:08

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, κ. Παύλο Μαρινάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του εθελοντισμού στη νέα γενιά.

Ο υπουργός Εσωτερικών συνεχάρη τον κ. Μαρινάκη και την ΟΝΝΕΔ για τις σημαντικές δραστηριότητες που έχουν αναλάβει στο συγκεκριμένο τομέα και αντάλλαξαν απόψεις για την επεξεργασία ενός θεσμικού πλαισίου, που θα ευνοεί την ανάπτυξη δραστηριοτήτων εθελοντισμού.

Συζητήθηκε, επίσης, η ουσιαστική θεσμική συμμετοχή των νέων σε κρίσιμα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούν στην εργασία, στην ασφάλεια, στην εκπαίδευση, στις νέες τεχνολογίες και στην παροχή ίσων ευκαιριών σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος στον κ. Μαρινάκη, το Υπουργείο Εσωτερικών είναι έτοιμο να υποστηρίξει πρωτοβουλίες της ΟΝΝΕΔ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πρόσθετα ο κ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για τις μεταρρυθμίσεις που έχει προγραμματίσει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Υπεύθυνος Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ κ. Λάζαρος Ορνιθόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Μάγγελ και ο συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών κ. Βαγγέλης Καραμίντζιος.
 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.