ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Σημαντική διάκριση για τον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης για την ετοιμότητά του σε έκτακτες ανάγκες

0 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 10:43

Silver Βραβείο στην κατηγορία “Ανταπόκριση σε Έκτακτες Ανάγκες” των Fire and Emergency Excellence Awards, διεκδίκησε και κέρδισε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τα βραβεία που αφορούν τον ευρύτερο κλάδο των ασφαλών εγκαταστάσεων, επιβραβεύουν βέλτιστες πρακτικές και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης αποτελεί τον μοναδικό φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης ο οποίος κατάφερε ανάμεσα σε συμμετέχοντες με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση να ξεχωρίσει για το επαγγελματικό του έργο και την επιστημονική του προσέγγιση, στο ιδιαίτερα ευαίσθητο και δύσκολο αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας και της Πυρασφάλειας.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής απονομής των βραβείων είναι ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Ανώτατος Αξιωματικός Π.Σ., Καθηγητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας ΚΕ.ΜΕ.Α , ενώ η επιτροπή απαρτίζεται από διακεκριμένους πανεπιστημιακούς, εμπειρογνώμονες, ειδικούς κοινωνικής υπευθυνότητας και περιβάλλοντος και αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος.

Tο βραβείο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Κρητικός μαζί με τον επικεφαλής τηλεπικοινωνιών της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Σπύρο Μανίκα. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.