ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αποχώρησαν οι πρόσφυγες και μετανάστες από το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

0 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 21:45

Αποχώρησαν σήμερα το μεσημέρι οι πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Παλαιού Φαλήρου από την προηγούμενη Πέμπτη.

Τα 800 περίπου άτομα που φιλοξενήθηκαν στην αθλητική εγκατάσταση μεταφέρθηκαν από τη δομή της Μαλακάσας εν όψει της κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα τις τελευταίες μέρες. 

Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκαν χωρίς να υπάρξει προηγουμένως καμία συνενόηση, η δημοτική αρχή του Παλαιού Φαλήρου ανταποκρίθηκε παρέχοντας ότι ήταν απαραίτητο από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ζητώντας παράλληλα από τις αρμόδιες αρχές να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, τόσο για τους ίδιους τους μετανάστες όσο και τους κατοίκους της πόλης.  

Η γενικότερη επίβλεψη είχε ανατεθεί από τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο στον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Πανταζή

Μετά την αναχώρηση των προσφύγων και μεταναστών, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου της οποίας προϊσταται ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ασημακόπουλος καθάρισε το χώρο και απομάκρυνε τα απορρίμματα άμεσα.

Ο Δήμαρχος μετά το πέρας όλης της διαδικασίας ευχαρίστησε τόσο τους δύο αντιδημάρχους όσο και το προσωπικό του δήμου το οποίο απασχολήθηκε ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.