ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δήμαρχος Π. Φαλήρου: Στους παιδικούς σταθμούς το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής για όσο χρειαστεί

0 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, 16:23
Παρέμβαση Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου για το θέμα της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Στέλιο Μαυρακάκη, αποφάσισε τη διάθεση αιθουσών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, για την προσωρινή στέγαση των αναγκών της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την αναγκαιότητα καθολικής εφαρμογής της δίχρονης προσχολικής αγωγής από την Δευτέρα 14/09/2020 και αποτελεί μέρος του έγκαιρου σχεδιασμού της Δημοτικής αρχής, με δεδομένη την αναμενόμενη μη ολοκλήρωση της εγκατάστασης των προκατασκευασμένων οικίσκων από τον ανάδοχο του έργου, κατά την ημερομηνία έναρξης του σχολικού έτους.

Οι 5 αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό είναι:

• 2 αίθουσες στον 6ο Παιδικό Σταθμό (Μεσολογγίου και Δημοκρατίας - Είσοδος από τον κήπο επί της οδού Δημοκρατίας - διπλή πόρτα)

• 2 αίθουσες στον 2ο Παιδικό Σταθμό (Τερψιχόρης και Πλειάδων)

• 1 αίθουσα στον 1ο Παιδικό Σταθμό Ιωάννου Φιξ ( Είσοδος από Πλειάδων)

Οι γονείς θα παραδίδουν τα παιδιά τους στην είσοδο των συγκροτημάτων και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική βάσει των σχετικών οδηγιών.

Για κάθε άλλο εκπαιδευτικό ζήτημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Δ΄ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.