ΑΛΙΜΟΣ

Προχωρημένη ψηφιακή εξυπηρέτηση για τους δημότες του Αλίμου

0 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 22:41

Τη δυνατότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών από το σπίτι δρομολογεί ο δήμος Αλίμου αναβαθμίζοντας την ηλεκτρονική του πλατφόρμα. 

Συγκεκριμένα το site του δήμου το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναβαθμιστεί και θα παρέχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών από το σπίτι ή από το γραφείο. Θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν έγγραφα στο πρωτόκολο του Δήμου, να κάνουν αιτήσεις και να λαμβάνουν πιστοποιητικά χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Δήμου. 

"Μιλάμε για μια προχωρημένη ψηφιακή εξυπηρέτηση του πολίτη" υπογράμμισε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του αναβαθμισμένου site του Δήμου. 

"Θα μπορούμε να βγάζουμε διάφορα πιστοποιητικά, άδειες γάμου κ.ά., ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα ενταχθούν και άλλες υπηρεσίες όπως πληρωμές οφειλών, τέλος παρεπιδημούντων, τέλος ακίνητης περιουσίας κλπ. Πρόθεσή μας είναι μέχρι τέλος του χρόνου να μπορούμε να δεχόμαστε αιτήσεις για όλα τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από το ΚΕΠ". 

Όπως τόνισε, "όλα αυτά θα μπορεί ο πολίτης να τα κάνει από το σπίτι του και να εξυπηρετείται μέσω mail. Θα μπορεί να καταθέτει την αίτησή του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να λαμβάνει το αντίστοιχο πιστοποιητικό μέσω του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου".  


Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.