ΑΛΙΜΟΣ

Πολεοδομικές παραβάσεις του Jumbo Αλίμου θα οδηγήσουν σε ανάκληση των αδειών του;

0 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 22:20

Μετά από έλεγχο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα Jumbo που βρίσκεται στη Λ. Αλίμου και Στυμφαλίας στον Άλιμο έχει πολεοδομικές παραβάσεις, όπως είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου. 

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εστιάζεται στις θέσεις στάθμευσης τις οποίες οι επιχείρηση κατήργησε για να μετατρέψει το χώρο σε χώρο πώλησης. 

Όπως είπε ο δήμαρχος "η επιχείρηση δεν έχει πλέον τον απαιτούμενο αριθμό θέσεων στάθμευσης που απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και πλέον εξετάζουμε τον τρόπο και τη διαδικασία για την ανάκληση της άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και την ενημέρωση του αρμόδιου υπουργείου για την ανάκληση και της άδειας του καταστήματος παιχνιδιών". 

"Θέλουμε και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα" είπε, "αλλά να υπακούει σε κάποιους βασικούς, νομικούς και πολεοδομικούς κανόνες. Δεν μπορεί ένα κατάστημα κατά παράβαση των διατάξεων για τις θέσεις στάθμευσης να ταλαιπωρεί μια ολόκληρη περιοχή, διότι αποφάσισε παράτυπα να μετατρέψει τους χώρους στάθμευσης σε χώρους πώλησης, μειώνοντας έτσι τις απαιτούμενες θέσεις πάρκινγκ".

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.