ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Δ. Χατζηδάκης: Επιτέλους η πεζογέφυρα Αλίμου τελειώνει και του Π. Φαλήρου αρχίζει

2 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 16:52

Αφού πέρασαν από "σαράντα κύματα" οι πεζογέφυρες της παραλιακής φαίνεται πως οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα η πεζογέφυρα του Αλίμου ολοκλήρωσε τον κύριο κορμό της με την τοποθέτηση του τμήματος εκείνου που συνδέει τους δύο πυλώνες, ενώ άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι εναπομείνασες εργασίες ώστε αυτή να δοθεί στην κυκλοφορία και να πάρει σειρά η πεζογέφυρα του Παλαιού ΦαλήρουΟ βουλευτής του Νοτίου Τομέα της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, επί των ημερών του οποίου ως δήμαρχος ξεκίνησε η κατασκευή της πεζογέφυρας και στο Δήμο του, επισημαίνει πως επιτέλους η πεζογέφυρα Αλίμου τελειώνει και του Π. Φαλήρου αρχίζει. 


Η πεζογέφυρα του Παλαιού Φαλήρου 

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει πως εντός αυτής της βδομάδας, η εταιρεία που κατασκευάζει την πεζογέφυρα Αλίμου θα τοποθετήσει τον φωτισμό και τους πλευρικούς της προστατευτικούς υαλοπίνακες, για να δοθεί επιτέλους στην κυκλοφορία των πεζών και αμέσως μετά, θα αρχίσει η τοποθέτηση των ανελκυστήρων της άλλης πεζογέφυρας, αυτής του Παλαιού Φαλήρου στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και Αφροδίτης. Το μεταλλικό μέρος της γέφυρας έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται και περί τα τέλη Νοεμβρίου – αρχές Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της και θα έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας.

Αναφερόμενος ο πρώην δήμαρχος και νυν βουλευτής στις καθυστερήσεις που χαρακτήρισαν το έργο των πεζογεφυρών είπε: "Για να ολοκληρωθούν οι δύο πεζογέφυρες απαιτήθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών 7 χρόνια και 3 κυβερνήσεις. Εάν είχε εισακουστεί εξαρχής η πρότασή μου, να δοθεί η ευθύνη της παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου της πεζογέφυρας στον Δήμο Π. Φαλήρου, το έργο θα είχε ολοκληρωθεί εντός διετίας, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ" τόνισε καταλήγοντας.

Να θυμίσουμε πως το έργο των πεζογεφυρών χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Αττικής. 


Σχόλια Αναγνωστών

2 Προσθήκη σχολίου
Αλιμιώτης... 28.07.20
και παλιός Παλαιοφαληριώτης. Σίγουρα θα είχαν ολοκληρωθεί οι πεζογέφυρες.Απόδειξη για αυτό είναι ότι βουλευτής μας σα Δήμαρχος ολοκλήρωσε πολλά και πολύ δυσκολότερα έργα στην πόλη του.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 28.07.20
Σωστός πέρα για πέρα ο τέως δήμαρχός μας Διονύσης Χατζηδάκης. Αν άφηναν τον ίδιο τοτε που ήταν δήμαρχος στο Φάληρο να τρέξει την πεζογέφυρα όλι έίμαστε σίγουροι ότι αυτό το έργο θα είχε τελειώσει προ πολλού.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.