ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη - Στάθης Ψυρρόπουλος: Οι αγώνες μας για το ΚΥΤ δικαιώθηκαν

0 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 19:54

"Οι αγώνες του συνδυασμού «Πρώτα η Ηλιούπολη» δικαιώθηκαν με τη χθεσινή ανάρτηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που δηλώνει «Όχι» στην διατήρηση και επαύξηση του υπάρχοντος ΚΥΤ (Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης) στους πρόποδες του βουνού μας" αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Ψυρρόπουλος. Και συνεχίζει: 

"Οι αγώνες μας, η ανάδειξη του ζητήματος, οι αντιδράσεις μας στα Δημοτικά Συμβούλια, η στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, η προβολή των απόψεων των Ηλιουπολιτών για τη μεγάλη επικινδυνότητα που θα είχε η επαύξηση αλλά και η διατήρηση του υπάρχοντος ΚΥΤ για τις επόμενες γενιές έκαναν το Δήμαρχο να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με μυστικότητα, εσωστρέφεια και διεργασίες που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό αλλά και με την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν επαφιέμεθα στη λιτή επικοινωνιακή ανακοίνωση αλλά στην άσκηση ουσιαστικής πολιτικής απέναντι σε ζητήματα που κρίνουν την επόμενη μέρα στην πόλη μας.

Η παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη» και εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας βρισκόμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε το σύνολο της διαδικασίας όπως και να σας αντιπροσωπεύουμε επάξια στα δημοτικά συμβούλια που διενεργούνται χωρίς εσάς για εσάς.

Υπενθυμίζω στο Δήμαρχο ότι το Σάββατο 18/7 συγκλήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο μετά από δίκη μας παρέμβαση και πρωτοβουλία. Αποδεικνύεται ότι η δύναμη των Ηλιουπολιτών μπορεί να επηρεάζει, να τροποποιεί ακόμα και να αλλάζει ριζικά αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.

Όσο αφορά την αναφορά του Δημάρχου στο Δήμο Αργυρούπολης- Ελληνικού είναι ιδιαίτερα σημαντικό η τωρινή διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης να έχει εξαρχής ξεκάθαρες θέσεις με απόλυτη διαφάνεια και να ενημερώνει ως οφείλει το λαό της Ηλιούπολης και όχι να κλείνεται στα γραφεία και να λαμβάνει αποφάσεις χωρίς εμάς για εμάς, προξενώντας έτσι ασάφεια στις ιστορικές και βαθμιαίες κατακτήσεις του Δήμου μας σχετικά με το ΚΥΤ αλλά και με αλλά σοβαρά ζητήματα".

Την ανάρτησή του ο Στάθης Ψυρρόπουλος συνοδεύει με βίντεο από την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτησή του από το 00:29:50, όπως επίσης και τις τοποθετήσεις όλων παρευρισκόμενων παρατάξεων. 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.