ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αγορά αναπηρικού αμαξιδίου από την ανακύκλωση καπακιών στο Παλαιό Φάληρο

0 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 15:19

Με σύνθημα: Συλλέγω πλαστικά καπάκια - Προστατεύω το Περιβάλλον – Προσφέρω στους συμπολίτες μου η Δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου οραματίστηκε, οργάνωσε και πραγματοποίησε την δράση ¨Κάθε καπάκι, ένα χαμόγελο¨ η οποία περιελάμβανε την συγκέντρωση και την ανακύκλωση καπακιών και πωμάτων από πλαστικά μπουκάλια.

Ο καρπός της δράσης αυτής, την οποία αγκάλιασε ο κόσμος και στην οποία συμμετείχαν ενεργά δημότες και φορείς της πόλης, ήταν η αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου το οποίο σήμερα παραδόθηκε στους εκπροσώπους της κίνησης πολιτών ¨Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ¨ και της ομάδας Α.Σ. ΑΤΛΑΣ – ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών.Το αμαξίδιο παρέλαβε ο συντονιστής της κίνησης «Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ», Δημοτικός Σύμβουλος Γ΄ Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων Βαγγέλης Ξυδέας παρουσία των μελών της κίνησης:
Γιώργου Αγγελόπουλου, Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικού Τομέα
Νίκου Ντίνου, Δημοτικού Συμβούλου Δάφνης-Υμηττού
Αλεξάνδρας Κωστοπούλου, Δικηγόρου
Ιωάννη Μακρόπουλου, δημοσιογράφου του εντύπου ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ
Γεωργίας Ξυδέα, μέλους της κίνησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να αγορασθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο μέσω της συγκεκριμένης δράσης, απαιτούνται τουλάχιστον δύο τόνοι καπακιών, κάτι όμως που επιτεύχθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς η μέχρι τώρα συμμετοχή στην προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κοινωνική ευαισθησία ήταν εντυπωσιακή αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι Δημότες του Παλαιού Φαλήρου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και έτοιμοι να στηρίξουν ανάλογες δράσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Ξυδέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο για την αμέριστη, διαχρονική και σημαντική συμπαράσταση του στην προσπάθεια της κίνησης και ευχήθηκε η δράση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους Δήμους της χώρας.

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.