ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Lamda - Δήλωση Αθανασίου: «Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»

3 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 21:17

Το γεγονός ότι η Lamda Development προχώρησε σε μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε Ελληνικό Ομόλογο, σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Οδυσσέας Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Lamda Development αναφορικά με την κάλυψη του Ομολογιακού Δανείου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, όχι μόνο για τη σημαντική υπερκάλυψη του Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους €320 εκ., αλλά ακόμα περισσότερο για το ότι επετεύχθη μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά συμμετοχές ιδιωτών επενδυτών σε Ελληνικό Ομόλογο.

Η έκδοση αυτή έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες Έλληνες να συμμετέχουν στο έργο του Ελληνικού, το μοναδικό αυτό έργο εθνικής σημασίας, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την Ελλάδα στα επόμενα χρόνια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην Εταιρεία μας, που μόλις λίγους μήνες πριν εκφράστηκε και με την συμμετοχή τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους €650 εκατ.

Το έργο του Ελληνικού γίνεται πλέον έργο όλων των Ελλήνων»

Σχόλια Αναγνωστών

3 Προσθήκη σχολίου
Αιτωλός 18.07.20
Με Κυριάκο Μητσοτάκη και εσάς εκεί στη λάμδα ξεκόλλησε το έργο.Αν ήταν οι προηγούμενοι θα περιμέναμε ακόμηκαμμιά δεκαριά χρονάκια να δούμε να μπαίνουν μπουλτόζες μέσα στο παλιό αεροδρόμιο.
Απάντηση
Χαρά στο κουράγιο σας 18.07.20
και στην υπομονή σας κύριε Αθανασίου που τα καταφέρατε.
Απάντηση
ΦΛΟΙΣΒΙΟΣ 18.07.20
Επιτέλους πήρε μπρος η μηχανή. Αρκετά με τους ψευτοοικολόγους και τους εκβιαστές που τα τελευταία χρόνια κάνανε ότι μπορούσαν για να εμποδίσουν την μεγάλη και εθνική αυτή επένδυση.
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.