ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο VIBER - Συνδεθείτε τώρα!

0 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 10:00

O Δήμος Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του και με στόχο την αμεσότερη - πληρέστερη ενημέρωση και επικοινωνία με τους δημότες και τους κατοίκους δημιούργησε και λειτουργεί πιστοποιημένο προφίλ κοινότητας στο VIBER το οποίο παρέχει σε πραγματικό χρόνο σε όσους γίνουν μέλη της κοινότητας, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση για τις δράσεις, τις εκδηλώσεις αλλά και τις ανακοινώσεις του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα σημαντικό, αξιόπιστο, εναλλακτικό δίκτυο επικοινωνίας και ενημέρωσης των δημοτών και των κατοίκων με στόχο την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Ήδη η ανταπόκριση στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία δείχνει το σημαντικό ενδιαφέρον ενώ μέσω της κοινότητας τα μέλη θα ενημερώνονται εκτός από θέματα του Δήμου και για την δραστηριότητα συλλόγων, φορέων και σωματείων της πόλης.

H διεθνής εμπειρία αναδεικνύει την χρησιμότητα της συγκεκριμένης δυνατότητας επικοινωνίας ειδικά σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών καθώς και σε περιπτώσεις όπως της πρόσφατης πανδημίας του COVID 19 δίνοντας την δυνατότητα άμεσης μαζικής αποστολής μηνυμάτων με στόχο την προστασία και την ασφάλεια του κάθε πολίτη.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ενώ οποιαδήποτε στιγμή είναι δυνατή η ανάκληση της συγκατάθεσης για ενημέρωση ή η επαναφορά του δικαιώματος για ενημέρωση.

Η πρόσβαση στο συγκεκριμένο προφίλ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου μπορεί να γίνεται και μέσω banner που έχει αναρτηθεί ήδη στο site του Δήμου.

Για να ενταχθείτε στην επίσημη κοινότητα VIBER του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ακολουθείστε εδώ:

https://invite.viber.com/?g2=AQAe3TTo3IimRUuzRRYgct9vFITiB5AOpFMFunk%2B%2FBX0U%2FRUGCsMB%2FVxqv6TdGju&fbclid=IwAR0u2p97Ivo-p2LYzQZ6MKXfrUNu5cN_exyXdeQcKEIX0CmeL68i39fDbEA&lang=enΣχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.