ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

50 προσλήψεις στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου μέσω ΑΣΕΠ

0 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 09:44

Προκήρυξη για την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ 50 ατόμων με 8μηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ανήρτησε στη Διαύγεια ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου. 

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι εργάτες καθαριότητας και συνοδοί απορριμματοφόρου (40 άτομα) και οδηγοί διαφόρων κατηγοριών (10 άτομα). 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου (proslipseis.dpf@palaiofaliro.gr) ή/και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή όλα τα απαιτούµενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα ανακοινώσεων Συµβάσεων εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήµατος.

Η προκηρυξη του ΑΣΕΠ ΕΔΩ 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.