ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ηλιούπολη: Βολές Αθανασίου κατά Πανταζόπουλου για την παραχώρηση δημοτικών υποδομών

0 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020, 12:58

"Παραχωρούν δημοτικές υποδομές για ευτελή ποσά σε ιδιώτες, την ώρα που ο ΠΑΟΔΗΛ ματώνει οικονομικά" καταγγέλει τη δημοτική αρχή ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" Θανάσης Αθανασίου.

Ειδικότερα αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Πανταζόπουλο αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα ακόλουθα: 
  
"Στην αρχή ανάληψης των καθηκόντων του ως πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, ο κ. Πανταζόπουλος, περιέγραφε στους δημοτικούς συμβούλους με τα πιο μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του οργανισμού. Χαμηλά έσοδα, μεγάλα λειτουργικά κόστη και έλλειψη ελέγχου των εγκαταστάσεων συντελούσαν μία εικόνα αποσύνθεσης.

Λίγο καιρό αργότερα, ο ΠΑΟΔΗΛ ψήφισε το εξής εξωφρενικό: Παραχώρηση σε ιδιώτη ενός ολόκληρου, σύγχρονου θεάτρου, του Άλσους Δ. Κιντής για μόλις 100 ευρώ την ημέρα για διάστημα ενός μήνα (Ιούνιος - Ιούλιος 2020). Ήταν ένα θέμα το οποίο ο επικεφαλής της παράταξης μας, Γαβριήλ Αραμπατζής, είχε καταψηφίσει και αναδείξει δημοσιά.

Στις 2 Ιουλίου, ο Δήμος πραγματοποίησε άλλη μία οικονομική ενίσχυση ύψους 70.000 ευρώ στον ΠΑΟΔΗΛ.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σαφές:

Πώς γίνεται ο κ. Πανταζόπουλος να μιλάει για οικονομική δυσπραγία όταν ο ίδιος εισηγείται την παραχώρηση τεράστιων δημοτικών υποδομών αντί πινακίου φακής, την ίδια ώρα που ζητά από τους δημότες να καλύψουν την «αιμορραγία» του ΠΑΟΔΗΛ από τις τσέπες τους;

Ελπίζω η απάντηση να μην δοθεί μόνο σε εμένα ως δημοτικός σύμβουλος και στην παράταξη «Η Πόλη που θέλω», αλλά κυρίως στους δημότες που απαιτούν χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και των νομικών προσώπων του".

 

Σχόλια Αναγνωστών

0 Προσθήκη σχολίου

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!
Απάντηση σε x
* Υποχρεωτικά πεδία* Το vimaonline σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά και άσχετα με το περιοχόμενο του άρθρου σχόλια. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.